Wil jij een trainer of wil jij een coach?

Wil jij een trainer of wil jij een coach?

Wil je fysiek of ook mentaal sterker worden?

Als je wel eens terugkijkt naar het verleden, bestaat er een kans dat je vooral je mislukkingen ziet. Althans, dat wat jij als mislukt beschouwt. Misschien heb je je gerealiseerd dat je elke winter goede voornemens had, maar dat die als sneeuw voor de zon waren verdwenen tegen de tijd dat het voorjaar aanbrak. Je hebt er niet te lang bij stil gestaan, want stiekem baal je van jezelf. Maar je weet het nog heel goed!

Je was immers zo moedig begonnen:

  • Misschien wilde je afvallen of/en zat je niet lekker in je vel.
  • Was je van plan om meer tijd voor ontspanning in te roosteren
  • Of lag je uitdaging op heel ander vlak en had het niet te maken met een fysieke uitdaging maar lag het op mentaal vlak?

Maar ergens onderweg haperde er iets, je kwam even uit je ritme en voordat je het wist kwam je helemaal tot stilstand.

Maar wat ik dan wel interessant vind: wat gebeurde er toen in jouw hoofd?

Realiseerde je je een beetje beschaamd dat je de lat wel erg hoog had gelegd? 
Of was het plan wel haalbaar, maar had je het niet scherp en bleef het veel te vrijblijvend? 
Of heb je nog weken lopen piekeren wat nu de werkelijke reden was dat het mislukte?
We willen zo graag verandering op bepaalde vlakken! 
Maar toch mislukt het soms, ook al ben je nog zo gemotiveerd…Herken je dat?

Dan heb ik voor jou een prachtige nieuwe route uitgezet voor de komende 3 maanden!
Hierbij stippel je je eigen koers uit en zorg ik als jouw mental coach dat jij onderweg niet afdwaalt. 
Ik begeleid jou 1x per week met je fysieke training. Daarnaast plannen we in deze 3 maanden 9x een coachingsgesprek in. Vooraf maken we samen een plan voor jouw voeding en je ontspanningsmomenten. Geen sportschedule dus, maar een lifeschedule.
In drie maanden kom je bij je eigen doel, of het nu op mentaal of fysiek vlak is. Uiteindelijk zijn deze twee onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Als je mentaal niet lekker in je vel zit heeft dat fysieke gevolgen en omgekeerd ook. Mijn nieuwe pakket is speciaal daarop gericht!

Wat is het grote voordeel voor jou?

Jij gaat de komende 3 maanden beleven wat het is om vast te KUNNEN houden aan je wens. Ik laat je zien waar je sterk en doortastend in kunt zijn. Mocht je een terugval krijgen, dan laat ik je zien waardoor het je niet lukt en pak je zo de draad weer op. En juist dat maakt het verschil! Waar je voorheen afhaakte, zie je nu waar jouw valkuil/uitdaging ligt. Als je dat zelf kunt zien, dan kun je het veranderen en ligt je weg open. Je laat je niet meer weerhouden door wat dan ook en deze zomer nog kun jij in de spiegel jezelf recht in de ogen kijken. Je komt er niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal veel sterker uit. En dat is waarschijnlijk de missende link geweest in eerdere pogingen.

Voor wie is dit bedoeld?

Dit traject is voor iedereen die zichzelf een doel wil stellen. Met sport, of zonder sport. Ook als je door een beperking niet kunt trainen maar wel kunt bewegen, kun je in dit traject stappen. 
Train je al fanatiek op eigen houtje, maar bereik je toch niet het doel dat je eigenlijk voor ogen hebt? Dan kun je je ook bij mij inschrijven voor alleen de mental coaching, dus puur de gesprekken, mentale oefeningen en mijn advies.

Samen of alleen

En wat zou je ervan zeggen als je dit samen met je vriend(in) kunt doen? Dan heb je een maatje waar je steun aan hebt, mee kunt relativeren en evalueren. De coachingsmomenten zijn individueel en de fysieke training is gezamenlijk.

Lijkt het je wat?

Wacht dan nu niet langer en bel me even. Ik bied je een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden verkennen en kijken of jouw (of jullie) doelen in die drie maanden passen. Dat mag ook best je doel van vorig jaar zijn. Met dit verschil: dit jaar ga je het wél halen. En dat is slechts het begin….
Bel me maar! Mijn nummer is 0613040832.
Als ik de telefoon even niet kan aannemen, bel ik je zo snel mogelijk terug.

Mailen mag ook: info@ernavansinderen-pt.nl.

Tot snel!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *