Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ernaperson/domains/ernapersonaltraining.nl/public_html/wp-content/themes/Nimble/functions.php on line 51
Wil jij de sterkste versie van jezelf? Afvallen en sterker worden

Wil jij de sterkste versie van jezelf? Of: Afvallen en sterker worden

Voor wie is PT bedoeld?

  • Een personal trainer is dé stok achter de deur voor mensen die druk zijn. Ik maak afspraken met je, ik houd jou je doel voor ogen en zorg ervoor dat je voelt en ziet waarvoor je het doet.
  • Voor mensen die  meester zijn in het verzinnen van excuses. En dan precies die mensen die beseffen dat ze zichzelf daarmee te kort doen. Die zich niet meer willen wegcijferen. Maar ook niet weten hoe ze door dat eerste moeilijke begin komen.
  • Ik help ook graag al die mensen met die extra kilo’s die er ‘zomaar’ aankwamen, en toch niet wegwillen. Mensen die depressief lijken, zich lusteloos voelen of dreigend dichtbij een burn-out zitten. En sporters, niet te vergeten! Want zelfs geoefende sporters, of juist geoefende sporters, hebben baat bij een personal trainer.

Heb je al zoveel geprobeerd?

Heel herkenbaar. Dat geldt voor de meeste van mijn klanten. Sommigen zijn zelfs al eerder begonnen aan personal training. Of hebben zich maandenlang suf getraind in een small group circuit.

Je hebt vast goede redenen om je eigen lichaam te accepteren zoals het nu is. Je partner heeft er immers ook geen enkele moeite mee, en vindt jou mooi zoals je bent. Maar wat voel jij?

Misschien ben je wel zó moe dat je je echt niet wilt storten in een nieuwe (financiële) verplichting. Of denk je dat die extra (zwangerschaps-)kilo’s er ook best afgaan als je tijdelijk wat minder snoept en meer gaat wandelen. Je hebt vast al eerder geprobeerd om gezonder te leven, meer te sporten of af te vallen. Dat werkte alleen niet.

 

Waarom zou het nu dan wel werken?

Daarover kan ik helder zijn.Ik ben niet alleen personal trainer, maar sinds begin 2015 ook mental coach. Dat betekent dat ik samen met jou kan doordringen tot de kern van die overtuigingen die jou werkelijk in de weg zitten. Die ervoor zorgen dat jij elke keer weer terugvalt in oude gewoonten. Ik train niet alleen met jou, fysiek, maar begeleid je ook met gesprekken, mentaal.

 

Dát maakt dat het wel werkt, dit keer.

En dat het blijft werken.
Je wordt sterker van buiten en veel krachtiger van binnen.

 

Stel je eens voor hoe dát voelt.

Rechtop, trots! In nieuwe kleding die ditmaal niet tijdelijk is. Met energie waardoor je collega’s zich afvragen wat je hebt gedáán. Met een gezonde huid en stralende lach. Zonder schaamte binnenlopen in een wachtruimte, op een feestje of bij je potentiële nieuwe baan?

 

Wil je dát bereiken?

Dan help ik je graag. Of je nu een fanatieke sporter bent of nog nooit serieus gesport hebt. Bel of mail me, dan kijken we wat ik voor jou kan doen.