De Smallgroup-Club!

De Smallgroup-Club!

De Smallgroup-Club!

Trainen bij Erna van Sinderen Lifestyle Gym houdt in dat je je lichaam in balans brengt met persoonlijke training, gezonde voeding en de juiste ontspanning voor een duurzaam effect. Bij ons staat jouw resultaat voorop, oftewel ‘Jouw resultaat is ons succes!’

Personal Training nu toegankelijk voor jou?

Wil jij ook maximaal resultaat behalen uit je workouts maar is personal training net iets te duur? Dan hebben wij een super aanbod voor jou!

De Smallgroup-Club!

Wat houdt de Smallgroup-Club bij de Lifestyle Gym in? In de Smallgroup-Club train je met maximaal 6 mensen in een kleine groep met je eigen personal trainer; Erna van Sinderen of Evelien van Houten. Zo hebben wij nog steeds optimale aandacht en kunnen we jou coachen op training en techniek; jij hebt de extra motivatie en uitdaging van je medesporters en het is een goed alternatief voor 1:1 training. Ook heb je met je eigen groep en je trainer één keer per maand een thema-meeting; het bespreken van de ‘valkuilen’ die je in dit traject van een half jaar tegenkomt.

Daarbij krijg je begeleiding in je voeding door Voedingscoach Karla Dijkstra. Zelfs hebben wij wandelingen paraat voor jou en je mede sporters vanuit de Gym, zodat je de mogelijkheid hebt om op andere dagen je beweging met medesporters te doen.

De Smallgroup-Club biedt:

intensieve begeleiding van een vaste personal trainer

2 trainingen van 45 minuten per keer per week met maximaal 6 vaste medesporters

1 keer per twee weken voedingsbegeleiding met jouw groep

1 keer per maand een thema-meeting met je groep

gegarandeerd optimaal blijvend resultaat

motivatie en uitdaging van je mede-sporters

afwisselende- en uitdagende workouts op ieder niveau

een persoonlijke- en motiverende trainingsmethode

mogelijkheid tot bewegen buiten je training met je eigen groep

De Smallgroup-Club is een traject van een half jaar, maar je kunt uiteraard blijvend deelnemen. Een les kost € 12,50 in een pakket van 20 trainingen, incl. de thema-meeting een keer per maand. Voedingsbegeleiding bij Karla Dijkstra kost €12,50 in een pakket van 5 consulten.

Doe je aan een andere (groeps)sport maar zou je daarbij als ondersteuning één keer per week willen deelnemen aan een sportspecifieke smallgrouptraining, dan is die mogelijkheid bespreekbaar.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met: info@ernavansinderenlifestylegym.nl 0613040832

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *