Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ernaperson/domains/ernapersonaltraining.nl/public_html/wp-content/themes/Nimble/functions.php on line 51
Referenties - Erna van Sinderen Personal Training

Referenties

Lees hieronder de referenties van enkele succesvolle metamorfoses.

Renske: 

“Ik ben 18 kilo en 18 centimeter kwijtgeraakt”

‘14 weken geleden ben ik begonnen met Personal training bij Erna van Sinderen. Ik deed aan Milontraining en voor mijn voeding had ik gekozen voor de Bodysupport van Palestra. Ik was al redelijk wat kilo’s kwijt op dat moment, maar wilde meer conditie krijgen en de rompstabiliteit verbeteren. Daar wilde ik graag begeleiding bij; zo kwam ik terecht bij Erna. Gaandeweg kreeg ik steeds meer plezier in het sporten en het trainen ging steeds beter!

Ik werd sterker en voelde me zelfverzekerder worden. Mijn zelfvertrouwen is daardoor ook enorm vergroot. Want zeg nu zelf, als je nieuwe kleren gaat kopen en je past met gemak weer in kleding van twee maten kleiner, daar wordt je blij van! In totaal ben ik in 23 weken 18,5 kg en 18 cm taille omvang kwijtgeraakt! Weg is weg en die komen er niet meer aan, ik weet nu hoe ik kan eten en sporten om in balans te blijven!’

renske

Mathilda: 

“Ze vond dat ik niet het uiterste uit mezelf haalde”

‘Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij Palestra. Ik ging de Miloncirkel doen, ideaal dacht ik, lekker snel klaar. Toen ik daar trainde zag ik altijd al mensen bij Erna trainen of keek ik wel eens bij haar gladiator training. Altijd dacht ik; dat zou ik nooit kunnen.
Toen zag ik op Facebook een aanbieding voorbij komen voor 10 weken training en heb ik de stoute schoenen aangetrokken.

Ik had de eerste paar trainingen erop zitten en het ging wel goed. Dacht ik. Tot Erna tegen me zei dat ze dacht dat ik niet het uiterste uit mezelf haalde. In de eerste instantie dacht ik, waar heb je het over.. Maar toen ik ging nadenken kwam ik erachter dat ze wel gelijk had. Vanaf toen ben ik voluit gaan trainen! En met resultaat, ik ben afgevallen en strakker geworden. Maar het allerbelangrijkste: ik ben het leuk gaan vinden. Ik train nu zelf met een schema dat Erna voor me gemaakt heeft en volg haar gladiatortraining. Maar mocht ik ooit de motivatie weer verliezen dan ga ik zeker weer terug!’

Annemarie:

“Het is ook gewoon tijd voor jezelf”

‘In maart 2014 kwam ik in contact met Erna. Ik was in december geopereerd aan baarmoederkanker en na een pittige operatie was mijn conditie ver te zoeken. Ik kreeg de kans om mijn herstel op te bouwen onder begeleiding van Erna. De kennismaking was open en hartelijk, hoewel, de eerste paar keren stond het huilen mij nader dan het lachen. Alles deed pijn, maar Erna reageert altijd direct wanneer ze ook maar vermoedt dat iets te zwaar wordt (helaas ook bij het tegenovergestelde 😉 ) dus ze hielp me er ook weer doorheen.

Ik heb gemerkt dat de trainingen niet alleen goed waren voor mijn lichaam maar ook zeker voor mijn geest. Erna luistert goed en in een volgende training vraagt ze vaak hoe iets is opgelost of hoe het nu gaat en dat voelt goed. Je wordt als persoon gezien en niet als iemand die even komt trainen. Wat ik geleerd heb in de eerste paar lessen; als je hoofd ergens vol mee zit dan lukken de oefeningen ook niet, dus na even gekletst te hebben, soms zelfs even na gehuild te hebben ging de oefening weer verder.

Omdat de oefeningen, die Erna normaal geeft bij PT, te heftig waren voor mijn onderste ribben/spieren en ik steeds moest afhaken zijn we verder gegaan met de toestellen-training. Nu na een jaar ben ik aardig waar ik wil zijn. Dat betekent dat ik gewoon in een drafje de trap op kan rennen zonder bovenaan helemaal kapot te zijn en dat ik lekker in mijn vel zit, zowel geestelijk als lichamelijk. Een echte aanrader wanneer je aan jezelf wilt werken en sterker wilt worden en bovenal – gewoon even tijd voor jezelf wilt!

Bedankt wat je voor me gedaan hebt!’

Henderika:

“Erna heeft oog voor de emotionele kant”

‘Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik een gesprek aangevraagd bij Erna. Ik was ontevreden over mijn lichaam, wilde wat strakker in mijn vel zitten, een paar kilo afvallen en ik wilde wat meer spiermassa. Ik was best nerveus, maar ik wist dat als ik wilde veranderen, ik mijn doen en laten moest veranderen. We hebben een plan opgesteld en zijn gelijk aan de slag gegaan!

Met ups en downs heb ik mijn doelen gehaald en nog meer. Ik heb zo nu en dan nog wel eens een “dipje”, maar de basis is goed. Het eten was ook een aandachtspunt en dat heb ik uiteindelijk op advies van Erna met Health Coach Dokkum gedaan. Dat heeft ook geweldig geholpen.

Wat me opviel naast de pittige trainingen, was dat Erna ook oog heeft voor de emotionele kant. De ene keer kon ik mij beter geven dan een andere keer en een gesprek, waarbij ze NLP gebruikte, was meestal voldoende om mij weer helemaal te motiveren en mij in mijn kracht te zetten. Daar heb ik erg veel aan gehad.

Ik heb een hele drukke periode achter de rug onder andere door de verhuizing naar Beetsterzwaag. Dankzij het sporten ben ik daar goed doorheen gekomen. Ik ben nooit meer ziek en mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Na de vakantie ga ik weer een strak trainingsschema hanteren. Ik ben nu al zo ver gekomen! En zoals Erna zegt: GOOD ONLY GETS BETTER!

Bedankt voor alle tijd, aandacht en steun Erna!’

 IMG_1846

Hilde:

‘PT was meer dan een stok achter de deur’

Het is al een paar jaar terug dat ik Erna in de sportschool aansprak en meteen met de deur in huis viel, dat ons kindje na de geboorte was overleden en dat ik graag fysiek en mentaal hierdoor heen wilde komen, ook met het oog op weer zwanger worden. We gingen al snel aan de slag met trainen, Erna bracht me het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen wat ik nodig had.

Het was best zwaar in het begin. Ik was krachttraining totaal niet gewend en wist niet wat spierpijn was, maar het bracht me elke keer na de training veel voldoening en fitheid. Mijn doel was dan ook zowel fysiek als mentaal weer in balans komen. Hiervoor zorgde Erna niet alleen met haar schema’s maar ook met tips voor voeding etc.

Toen ik een half jaar later weer zwanger was ben ik zo lang mogelijk doorgegaan met trainen en Erna heeft dit prima begeleid, wat resulteerde in een goede zwangerschap en prima bevalling. Een paar weken na de bevalling ben ik weer gaan trainen en was al redelijk snel weer fit en in balans door de goede training en begeleiding van Erna daarvoor.

Personal training was voor mij echt de stok achter de deur om te sporten, maar meer dan dat. Vooral het aanleren van een goede ademhaling tijdens het sporten, daar profiteer ik nu nog van. Gezonde voeding vond ik al belangrijk en Erna vulde dit aan met tips en feiten als eiwitten nemen na het trainen voor spierherstel.

Ook leerde ze me dat een sterke romp erg van belang is omdat je hier je kracht uit haalt. En dit klopt helemaal. Ook heeft ze me inzicht gegeven in mijn kunnen en willen, ik was/ben sterker dan ik dacht/denk. Het is goed om bij sporten proberen je grenzen te verleggen en dit is best wel moeilijk maar bij Erna zeker wel mogelijk!’

 

Ineke:

‘Dit was één van de betere beslissingen dit jaar’

‘Na een jaar met veel negatieve dingen was ik begin dit jaar klaar met mezelf.

Op Facebook kwam ik geregeld de pagina van Erna van Sinderen Personal Training tegen, dus op een gegeven moment de stoute schoenen aangetrokken en contact met haar opgenomen. In diezelfde periode zat mijn broertje voor 3 maanden in het buitenland en ik wou hem graag laten zien wat ik in 3 maanden tijd kon bereiken.

Tijdens het trainen met Erna veel geleerd over mijzelf. Het blijkt dat ik meer kracht en doorzettingsvermogen heb dan ooit gedacht. Natuurlijk was het ook wel eens zwaar of pittig maar met steun van Erna kon ik me elke keer weer door de trainingen heen slaan.

Ik had ook nooit verwacht dat ik sporten leuk zou kunnen vinden. In het begin was er natuurlijk wel een stok achter de deur nodig. Maar het is nu al zover dat ik naast mijn trainingsuurtjes in de week met Erna ook veel wandel en ik heb zelfs een racefiets gekocht!

De trainingen zijn intensief maar dat vind ik steeds leuker worden. De oefeningen worden steeds uitdagender en ik kijk nu zelfs uit naar de trainingen.

Het trainen heeft me naast veel spierpijn ook veel positieve dingen gebracht: een betere conditie en gezondheid, een mooiere huid, stralende blik, mijn kleding al maten kleiner, een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Het contact opnemen met Erna is 1 van de betere beslissingen geweest dit jaar! Erna, bedankt voor alles!’

 IMG_2678

Aletha:

‘Ik ging sporten echt leuk vinden’

‘Vorig jaar in september 2014 ben ik na een Gladiator-workout bij Palestra naar Erna toegestapt, met de vraag om de laatste kilootjes eraf te krijgen. Ik was al 20 kilo zelf afgevallen en wilde graag strakker en sterker te worden. Na een fijn en open intakegesprek besloot ik om voor de 10 weken Afterburn te gaan. Dit hield in 2x in de week voor mezelf trainen met een schema van Erna en 1x in de week een personal training.

Erna legde me uit dat ze met de Metabolic-Effect-methode werkte. Deze training is gericht op vetverbranding en spiertoename. Nou dat heb ik gemerkt! De eerste paar trainingen vielen me zwaar en voelde dagen lang de spierpijn die daarop volgde.

Maar wat me door de jaren heen niet lukte kreeg ik bij Erna wél voor elkaar. Ik ging sporten écht leuk vinden vooral ook omdat ik merkte dat ik sterker werd. De 10 weken vlogen voorbij en ook al had ik mijn doelen bereikt, ik wilde toch nog doorgaan. Zo werden 10 weken snel 20 weken en kreeg ik een goed ritme in het sporten. Zelfs nu, een aantal maanden verder, gaat het top. Ook de nazorg van Erna is heel fijn; ik kan nog steeds met mijn vragen bij haar terecht!’

IMG_2475