Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ernaperson/domains/ernapersonaltraining.nl/public_html/wp-content/themes/Nimble/functions.php on line 51
Ik ben Erna, personal trainer en mental coach - Erna van Sinderen Personal Training

Ik ben Erna, personal trainer en mental coach

Over mij

Al zolang ik in de sportwereld werk, werd ik getriggerd door de reden waardoor mensen terugvallen in hun oude gewoontes. Ik zag wel wat er mis ging, maar ik kon er niet bij komen wat de oorzaak was; en zijzelf meestal ook niet.

Wil je kennismaken om te kijken wat ik voor JOU kan doen, bel of mail. Of laat je terugbellen:

Met zulke mensen werkte ik als fitnessinstructeur meestal tijdelijk. Veel mensen bereikten hun doel, maar een deel daarvan viel daarna toch terug in oude gewoontes. En een klein aantal haalde zijn of haar doel helemaal niet, en die mensen zagen we niet meer terug in de sportschool. Frustrerend!

Toen ik personal trainer werd, ging het mij dan ook niet alleen om dat fysieke aspect.

Ik wilde dat mijn klanten vooruitgang zouden boeken, maar ik wilde vooral helpen om te voorkomen dat zij in oud gedrag zouden terugvallen. Voor mijn gevoel ging het om hun gedrag: inzicht in wat hen triggerde, en het leren loslaten daarvan… want dat is misschien nog wel het moeilijkste.

Dat wilde ik leren!

Ik kwam in aanraking met NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. Dat omvat een manier van communiceren met anderen, waarbij je op een respectvolle manier in de kern belandt. Je leert inzien hoe je blijvend – zelf! – je gedrag kunt veranderen. Ik volgde de opleiding tot NLP Practitioner.

Dit was dus precies de missende link om mijn klanten niet alleen fysiek krachtiger te maken, maar ook mentaal. Ik kan nu mijn klanten bewust maken van hun valkuil. Daardoor vallen ze niet meer, maar wandelen ze rustig door de kuil heen. Vol trots kunnen ze achterom kijken naar wat ze hebben losgelaten… en dat geeft zovéél power en energie!

Als mijn klanten stralen, afvallen, rechtop gaan lopen en weer volop in het leven staan, dan geniet ik!

Wil  je meegenieten, lees dan zeker even de persoonlijke verhalen van een aantal van mijn klanten.