Erna opent 1e échte PT-studio in Dokkum

Erna opent 1e échte PT-studio in Dokkum

Yeah, we zetten Dokkum op de kaart!  Op 11 november aanstaande open ik aan de Doorvaart 7, op bedrijventerrein Hogedijken, de eerste écht PT-studio van Dokkum en omgeving.

‘Lifestyle Gym Erna van Sinderen’ wordt de naam, maar ik ga het niet alleen doen. Samen met een tweede Personal Trainer. We hebben twee aparte werkruimtes waar je terecht kunt voor een afspraak met een sportmasseur, shiatsu-therapeut of voedingsdeskundige.

Op den duur komen er vast nog meer dienstverleners bij waar jullie terecht kunnen voor een goede gezondheid. Maar vooralsnog wilde ik eerst dit bedrijf neerzetten.

Waarom?

Eigenlijk heel simpel. Personal Training is 1:1. Het gaat om focus, coaching en resultaat.

Eigenlijk is het dan heel raar dat je zo’n privé-training doet – je werkt je helemaal in het zweet – terwijl om je heen allemaal andere sporters volgen wat jij precies doet.

In mijn nieuwe Lifestyle Gym werk ik samen met een andere Personal Trainer, zodat we hooguit twee mensen tegelijk laten sporten. We hebben een binnen- én buitenruimte en je traint er in alle rust, dus met veel meer focus.

Wat komt er nog meer?

Maar wie mij kent, zal niet verbaasd zijn dat ik ook al weer extra toekomstplannen heb. Vanaf augustus volgend jaar willen we ook smallgrouptraining aanbieden.
Tot die tijd kun je kiezen uit half-uur trainingen, een uur per keer of een duo-training.

Lagere kosten

Een voordeel van het eigen pand voor de PT is ook de zeggenschap die ik hier heb. De uren training koop je in pakketten vooraf in, maar ik ga dus niets beginnen met abonnementen of contracten. Je bent vrij om klant te worden, of je nu elders al sport of niet en je bepaalt per pakket of je doorgaat of niet. Vrijheid is blijheid en daar laat ik jullie graag van meegenieten. Ben je nieuwsgierig? Wil je komen kijken?

Op 12 (10-17uur), 13 (14-17uur) en 14 november (14-21uur) hebben wij Open dagen! Je bent van harte welkom! Wil je daarna langskomen, maak dan even een afspraak of bel voor een intake.

Klik hier voor tarieven en pakketten.

2 Comments

 1. Hallo Erna, wij hebben wel belangstelling voor duo sessies. Zouden we langs kunnen komen om eea te bespreken en als het goed aanvoelt meteen inschrijven en plannen van sessies?

  Groetjes Jolanda

 2. Lieve Erna,
  Ik ben echt super trots op je.. klinkt gek.. maar je bent echt een kanjer.. en leeft nu je passie..
  Precies in lijn hoe je leven mag lopen, zo lijkt het!!

  Ik wens je het allerbeste met deze goede zet.. Maar je zult ook zien.. dat het gewoon gaat lopen. Mensen vinden jouw opzet top en kennen jou uit verschillende ervaringen. Positief dus!

  Als je eens hier in de buurt bent.. en je vindt het leuk.. laat maar weten.. kunnen we weer eens bijkleppen!
  Ga je goed en groetjes daar!
  liefs,
  Carla Evy

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *